Mange indtryk

Vi var i Zoologisk Have i dag. Hele den ganske dag. Og selvom vi måtte vente på den 4. 6a, der kører op på Valby Bakke, fordi barnevognene stod presset sammen i de tre første, og selvom vi stod i pæn lang kø for at komme ind, så var det overhovedet ikke slemt. Bare rigtig fint. Og generelt god stemning blandt turister og københavnere. Begge piger har været i fin form hele dagen. Et enkelt dramaøjeblik fandt sted da Irma troede hun var blevet væk, men ellers virkelig en god dag. Min søde svigerinde var med, og hun havde ikke mindre end 6 børn med – i alderen 3 måneder til 13 år. Damen burde få op til flere klapsalver for den manøvre. Så to voksne, 8 børn, to barnevogne og nogle ret gennemtænkte madpakker. Sådan. Alle fik set løver og søløveshow. Og alle gik parken rundt fra flodheste til elefanter (Irma havde lige et kvarter med bare tæer i barnevogn mens olga sad i bæresele, men ellers rask trav).

Efter en lang bustur hjem (hvem der bare vidste at det var myldretid kl 16.30?…) havde jeg to trætte piger på matriklen. Lidt kold aftensmad (tjep tjep) og lidt leg, og så var de begge klar til at komme på hovedet i seng. Jeg har en klar formodning om at Irma sover som en sten, så hun er klar til at fortælle om kameler og aber til morfaren i morgen. Men Olga… Ja, hun har været urolig det meste af aftenen, og vil nu kun sove helt tæt på mig… Tror vist dagen har været lidt for vild for den lille fis. Må huske ikke kun at sætte den treåriges behov forrest i de næste ugers ferie – ellers tror jeg godt jeg kan regne ud hvordan mine aftner blir…
Lidt billeder fra i dag er det også blevet til:

20130702-221521.jpg

20130702-221539.jpg

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s