Dejligt med veninder

Skønt at have venner! Og endnu mere skønt når børnene har det! Det er bare SÅ rigtigt – og vigtigt. I dag har vi været til prinsessefødselsdag hos en god veninde fra børnehaven. Og det var en nøje udvalgt skare der var inviteret. De bor i en toværelses lejlighed hvor det ikke er fysisk muligt at presse 24 børn og et par pædagoger ind… Så os der ikke var draget afsted mod andre himmelstrøg, blev forkælet med tøsehygge, lyserød kage, diademer, udklædning, skattejagt, saftevand, frugtanretning, fnis og masser af leg. Og en gruppe tøser der virkelig har savnet hinanden i de sidste par uger. Hold da op hvor var det fedt! Irma har glædet sig nonstop siden jeg fortalte hende det i går morges. Vi har været nede og købe gave til fødselaren – Irma valgte nøje den fine prinsessefigur med paraply, som hun synes vi skulle give (nøj, det var pænt træls at hun ikke måtte lege med den da vi kom hjem fra butikken!!).

Kjolen i dag skulle også være den helt rigtige – man er vel en rigtig prinsesse…

Og så var det alligevel utrolig mærkeligt da vi cyklede forbi svømmehallen, at fødselsdagen ikke skulle holdes dér!? ‘Hvorfor ikke, mor?’ ‘Har jeg badetøj med?’ ‘Er det i en anden svømmehal?’… Men heldigvis forsvandt skuffelsen da vi så veninden. Jeg så desværre ikke gaven blive pakket op (noget med en lillesøster, middagslur og dårlig timing…), men kan forestille mig hvordan hun stolt har givet fødselaren den 🙂

Hvad den lille angår, så er hun i dag 8 måneder lang. Hun kravler, spiser og rejser sig op ved enhver given mulighed. Hun er ved at blive en alvorlig charmer og ser faktisk ret stor ud med sine 6 tænder i munden. Hun er så nysgerrig at hun får buler og skrammer hele tiden, men efter lidt trøst er hun tilbage på øve- og undersøge-kurs.
Hun starter i vuggestue på mandag – i overmorgen that is!! – og jeg er fuldt ud overbevist om at hun er klar. Men om moren er klar, er en helt anden sag… Der er godt 14 dage til jeg starter på job, og så skulle den indkøring gerne være på plads. Og nu hvor skoldkopperne er kommet og gået igen (hurra og atter hurra!), så er hun jo også lidt hærdet på bakteriefronten (ikkå???!!).

Nu er der hvidvin i glasset, så jeg har aftalt med Olga at hun sover tungt og godt de næste mange timer… Hvad?? Jojo det kan man i hvert fald!

20130720-200150.jpg

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s