Første dag

Så har vi altså to institutionsbørn. Den store råbte JAAAAAAA da vi i går aftes mindede hende om at hun skulle i børnehave i dag. Den lille er nu blevet Brumbasse på en stue med 11 børn. Pædagogerne virker supersøde og de børn vi mødte i dag så glade og sjove ud (altså på den her dig-må-min-datter-gerne-lege-med-måden ikke på du-ser-mærkelig-ud-på-den-sjove-måde-måden…). Huset hun skal gå i er indtil nytår ét stort kaos. Der er ombygning for alle pengene (eller de midler der nu er blevet bevilget). Nyt tag og legeplads på taget er bl.a. et af de nye tiltag, så det er ikke småting. Men personalet tager det pænt – tror faktisk de fleste har glædet sig til at der blev rettet op på et par ting (fx regnvejr i rytmikrummet…)
I dag var vi der bare i et par timer med dobbelt forældredækning. Og her nåede vi at opnå en stille stund med et par nystartede børn og hele tre pædagoger – ikke noget vi skulle vænne os for meget til… Og vi nåede at være med til starten på frokosten hvor resten af stuen kom hjem fra tur og gjorde klar til rugbrødsmadder. Olga var ikke til at skyde igennem. Totalt nysgerrig og undersøgende. Og havde rigtig god kontakt med den ansvarlige pædagog. I morgen skal vi tidligt ud af døren (altså barsels-tidligt..) for at være med til morgensamling og for at møde stuen inden de tager på tur. Jeg glæder mig – og hvis Olga vidste hvad der skulle ske, er jeg sikker på hun ville sige det samme.

20130722-204929.jpg

I får lige et billede med fra i dag. To sandkassebanditter i Irmas børnehave. Varme og glade.

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s