Vandhund

Nogle gange er det bare fedt, at have barn i børnehave mens de fleste andre er på ferie. Der blir hygget på en anden måde, leget med andre børn og Irma fortæller nogle helt andre historier end normalt.
I dag kom jeg hjem med et smil og en stor og træt pige, der havde været på tur hele dagen. De havde været på legeplads med indbyggede soppebassiner. De havde råhygget, pjasket med vand og spist frokost og frugt i skyggen. Og som pædagogen sagde: ‘Vi har haft en rigtig god dag, men Irma har vist haft det lidt sjovere end alle andre’. Så er det sgu da ingen sag at gå i børnehave 😊

20130723-194400.jpg

Et snydebillede fra forrige uge på Amager Strand

Reklamer

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s