Selfie-interview

“Hvordan går det med at være blogger, Marie?”

“Tjooo, måske ikke helt så godt som jeg havde forventet! Jeg havde nok troet, at mere hjerneindspark i dagligdagen ville give en eksplosion i blogskrivningen, men jeg må sige, at hovedet er lidt fyldt med ret mange ikke-blog-relaterede ting for tiden”

“Er det noget du har lyst til at fortælle dine læsere om?”

“Altså ja…men det er nok bare ikke så forfærdeligt spændende… det handler om hverdagslogistik og madplaner. Det handler om at huske at lægge mobilen væk i timerne sammen med børnene, og opdage hvor afhængig jeg egentlig er. Det handler om at huske at kysse på min søde mand. Og det handler om at drømme om hus og have – igen!

“Hus og have siger du?”

“Jeg ved godt vi har snakket om det før, hvor det ikke blev til noget som helst. Hjemmet blev ikke solgt, vi var ærgerlige, men praktiske. Vi gik over til at sætte lejligheden i stand og fikse den op så vi havde lyst til at blive her et par år mere. Og så skete sommeren! Med godt vejr og mange hyggelige timer i haver rundt omkring hos venner og familie. Og Irma, der elsker at være ude – hele tiden! I går da jeg nærmest tvang hende til at lave perler med mig, sagde hun efter et par minutter: Det er kedeligt at være inden for… Så have må der til! Vi sætter lejligheden til salg igen”.

“Og nu tror du pludselig den kan sælges?”

“Ja… jeg er bombesikker… eller….Altså hvis der er nogen derude, der er interessede i en stor lejlighed på Amager, så sig lige til, ik?”

“Hmmm…og sker der noget med børnene?”

“Ja, der sker bare så mange ting hele tiden”

“Du kan måske uddybe?”

“Jo, Olga kan efterhånden stå selv, sådan uden at holde fast i noget. Godt nok kun omkring 15 sekunder ad gangen, men det er da alligevel også noget. Hun er også blevet ret glad for sin vuggestue, hvilket er enormt fedt! Irma er såmænd bare glad og tilfreds. Hun har lige haft en periode med ret mange uheld – toiletrelaterede uheld – men vi krydser fingre for at det er slut nu. Vi har i hvert fald snakket rigtig meget med hende om det, og der har ikke været noget i fire dages tid. Hende og Olga hygger sig også mere og mere sammen, både faren og jeg var i hvert fald helt færdige over søstrene grineflip i eftermiddags på turen hjem fra mormor og morfar. Vi arbejder dog lidt på at blive bedre til at dele, og at man ikke må hive i hår, men sådan er der jo så meget”

“Har du oplevet noget anderledes i denne uge?”

“Ja sgu! Jeg har været til fest. På mit arbejde. For første gang i alt for lang tid, og det var vildt skægt. Tror måske også jeg formåede at blive lidt pinlig og fortælle lidt for meget om mig selv… “

“Jamen så er alt jo som det plejer… Har du nogle afsluttende bemærkninger inden vi slukker for diktafonen?”

“Jeg har lært noget i dag som jeg gerne vil dele. At man nogen gange skal lytte til baby-kostrådene. I dag da Irma skulle have is hos mormor og morfar, fik Olga også en lille portion. Lidt senere da der også kom kage på bordet, skulle hun da også lige smage det. Da hun så en time efter putning her til aften, sad op i sengen og så meget ked ud, tog jeg hende op og gik lidt rundt i soveværelset. Og det var så her Olga kom ud med hele dagens madindtag, udover sig selv, moren og temmelig meget af gulvet i soveværelset. På to minutter var der gang i tøjskift, fyldning af badekar og gulvvask. Olga faldt heldigvis hurtigt i søvn igen, men stakkels hendes lille mave – bare fordi moren er lidt laissez-faire på en søndag… Ikke mere sukker til yngstebarnet”

“Tak for interviewet, det kan være vi klipper lidt i det”.

“…selv ta…”

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s