STOR dag

tøserFlere store ting er sket i dag! Vi har kigget på hus – for fanden da. Nu har vi kigget på så mange boliga-annoncer igennem de sidste 2-3 år, og nu hvor det rent faktisk ser ud til, at være det vi skal, så føles det helt sindsygt.
Så var det også i dag at Olga tog sine første skridt på egen hånd. Jeg sad helt ovre i Roskilde da manden sendte mig sms’en.  Og havde nok allermest lyst til at smide alt og drøne hjem – men Olga er ikke ligefrem pigen, der danser efter vores pibe, så nu venter jeg bare til hun er klar til at vise sig frem.

– Det er så nu hvor du tænker, okay, klikkede jeg virkelig på bloglinket for at læse om skridt og hus? Ja okay… måske ikke så stort i din verden. Men på en helt almindelig torsdag synes jeg faktisk det er ret vildt 🙂

Desuden pjækkede jeg fra træning for at finde kastanjer, som jeg har tænkt mig at tage med i børnehaven i morgen. Jeg har også købt tændstikker så de kan lave kastanjedyr – men er ikke helt landet på om det er okay at sende en treårig i børnehave med over 100 tændstikker…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s