Vuggestue-julehygge

Så var det Olgas tur og hendes Grøn stue til at lave julehygge-arrangement i dag. Og tak til dejlig flex-arbejdsplads, der giver mulighed for at gå tidligt og arbejde hjemmefra. Vi havde ingen sangoptræden, men til gengæld var der æbleskiver, lortebleer og børn der falder og slår sig. Og der var luciaoptog med de lidt større vuggestuebørn – meget fint og hyggeligt! (Serviceinfo: Lad nu vær med at ville være sjov blandt semi-fremmede mennesker med små børn, og spørge – åbenlyst sarkastisk syntes jeg! – “det er vel levende lys, de bruger, ik?”… Det var 10 ubehagelige sekunder med absolut tavshed før jeg måtte bryde ud med et “ja, det var selvfølgelig for sjov”, og grine lidt nervøst…)

Olga og jeg listede afsted efter en time – jeg er sikker på at pigen nok skal opleve et hav af juletræsfester, som vil give mere mening for hende end denne første… Og så var vi jo også til julefest i går. I et hele taget er det svært at presse mere aktivitet ind i det pressede decemberskema! Om morgenen skal der snakkes om nattens nisseløjer, tændes for kalenderlys og åbnes låger i julekalenderen. Om eftermiddagen og tiden inden putning skal vi se julekalender (Prins Valentin! Jasguda!) og hygge med mere lys, mere nissesnak – og det er jo alt sammen udover de vanlige ting som aftensmad, bad, godnathistorie… Og jo jo selvfølgelig er det vanvittig hyggeligt, og jeg har en fest med at lave nisseløjer for Irma, men var der en måned hvor man godt dukkefest og risengrødlidt kunne bruge et par timer ekstra i døgnet, skulle det nok lige være denne her. Og hvis det kunne blive 2 timer med solskin, ville det heller ikke gøre spor, tak!

Aftenens nissearrangement er Nisseline der tydeligvis var så glad for sin risengrød, at hun inviterede alle dukkerne til fest omkring hendes dør… Og Irma har snakket om, at hun da skal have en seng, så det må vi også hellere finde ud af.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s