Gaver, gaver, gaver!

Jo, det ER Irma i en julekugle!Der er gået totalt inflation i gaverne i denne weekend. Det var faktisk slet ikke meningen, men lige pludselig væltede det ind over os –  eller nærmere bestemt over Irma. Det er både blevet til luksuspakken fra mormor og morfar med rød julenederdel, rød bluse, flotte strømpebukser og hjemmestrikket rød vest med dansende prinsesser på. Rimelig lykkelig knap-4-årig! Og det blev også lige til en tur med moren i den lokale Hennes, hvor nye sutsko (glimmer og HelloKitty – så stilfulde er vi nemlig!), ny drikkedunk (fordi moren var så tosset at glemme den i danseskolen) og nye vanter (Og her med mere HelloKitty, var der nogen der sagde too much?..). Her til aften var der sørme også lige kommet en gave fra den adventsramte Nisseline: Et fedt Pippi vendespil og en håndfuld mega pebernødder.

Så alt det her med at skrue lidt ned for gaveindtaget i løbet af december (fordi det har det med at hobe sig op når man har fødselsdag 1. juledag), gik totalt i fløjten i denne weekend. Men ret fedt at se den lille trold totalt overlykkelig med alle sine nye ting.

(og så prøver jeg at glemme de ikke færre end tre nedsmeltninger Irma har haft henover weekenden – det ene her til morgen hvor hun endte med at sidde med bare arme i bilen hjem fra Vestegnen, da kampen-om-flyverdragten trak længere ud end min evne til at tælle til 10…Ellers: En virkelig hyggelig weekend!)

Glædelig 2. søndag i advent til alle 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s