Pyntenissen

Pyntenisse og drillenisse på én gang? Jo, det kan man vist godt være… Nisseline har hængt fine snemænd op over sin dør (gad vide hvor længe de får lov at blive hængende?), og der er også placeret valnødder på Irmas stol – så når hun i morgen træt trækker stolen ud fra bordet, skulle de meget gerne ramle ned omkring hende. Desuden ligner mælken ikke sig selv, men har fået en skøn lyserød kulør… Det skal nok blive en god dag!

Halvdelen af Irmas stue skal på tur til Tivoli, og Irma er på hjemmeholdet. Men heldigvis bliver hun hentet af morfar ret tidligt, fordi de skal ind og se børneteater. Stykket hedder Julehuler og det varer i 90 minutter!! Men det er ikke noget med at sidde stille – man skal simpelthen gå igennem forskellige huler og opleve forskellige optrædener. Morfaren havde sågar fået en besked om, at man skulle være opmærksom på, at stykket krævede at man kravlede en del af forestillingen… Jeg er VIRKELIG spændt på hvordan det hele løber af stablen!

Nå, billedupload og blogindlægs-afrunding blev afbrudt af seriøst meget opkast… Vender tilbage i morgen.. Godnat!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s