Morgengodter

Sommerfugle-peberkagerVi bruger jo ikke det med chokoladekalender herhjemme, så det er vist helt legitimt, at der i morgen ligger små sommerfuglekager til Irma fra nissen…Det er jo fredag! Og apropos i morgen, så skal jeg dælme til julefrokost. Oh yes. Jeg har tænkt på outfits i over en måned og er stadig lidt i tvivl… Julefrokostudvalget på mit arbejde, aka julefeerne, er så megahemmelige, at vi ingenting aner om julefrokosten. Vi skal mødes i fødevareministeriet til et glas og et glædeligt jul, og derfra sker der hemmelige ting og sager. Jeg er megaspændt – og håber bare det involverer dans, glimmer og sjov i gaden. Og de tre ønsker skal i den grad nok blive indfriet. Derudover skal moren her forkæles i morgen – ved at lyde desperat nok, har jeg simpelthen fået byens bedste Lise, til at komme tidligere på arbejde end planlagt for at klippe mit hår. Det er fandme da så luksus som det kan blive. Tror nok lige den søde frisør både skal have julekram og en lille gave.

Så over and out for denne nisse, der skal tidligt i seng og være megafrisk til i morgen 🙂

(Og hvis jeg kommer til at blogge i morgen, skal vi så ikke bare aftale at I ikke læser med? Betragt det som en af de der fuldesms’er, der nok ikke burde være blevet sendt…)

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s