Januarsløvsind

Joho, det er et ord! … Nå, der er ikke mange historier i mig for tiden. Mine aftner går med House of Cards (for dem der VIRKELIG halter bagefter) og Candy Crush (hvis der er nogen der kigger forbi og sletter den app fra min telefon, blir min fritid meget taknemmelig…). Det er sølle, jeg ved det. Men til mit forsvar, så blæser det bare rigtig meget udenfor. Og det er gråt. Og det sner ikke – ikke på Amager i hvert fald. (Og ja, alle andre skriver blogindlæg hele tiden, mens jeg har fået indlægsforstoppelse (JOH, det er et ord!!))

Lige nu ligger jeg i min seng som manden lige har repareret (hold nu op med at købe møbler i ikea! Stop, blev der sagt!), griner af min underbo der igen knalder med sin super-duper-overdramatiserende-stønner-af-en-kæreste (det er så træls, at det nu bare er komisk…) og overvejer om jeg skal sove lidt inden jeg henter en grædende Olga ind til vores seng… Bortset fra det går det godt.

Går det godt hos dig? Får du sovet? (Og er det i virkeligheden det samme spørgsmål?)

20140121-223050.jpg

4 thoughts on “Januarsløvsind

  1. Jeg har det fuldstændig på samme måde, du kan bare udskifte House of cards med hvad som helst på HBO Nordic og Candy crush med … candy crush OG Pet rescue. Jeg kunne sove hele dagen. Jeg ville ønske jeg var en bjørn. I morges stod jeg bogstaveligt talt kun op, fordi jeg vidste der var faxe kondi´er i køleskabet på arbejde.

    • Det er da utroligt at januar kan have den effekt. Jeg får ikke engang læst alle de blogs som jeg gerne vil. Og ingen boglæsning heller… Det er helt galt! Nå, op på hesten – jeg blev glad af fødseldagsboller til personalemødet i morges. Det var bestemt turen til Roskilde værd!

  2. Candy crusch!!! Mary. Nu sparker jeg dig sku! Dit kloge menneske. Skriv et digt. Lær at strikke. Læs en bog. Tag 1900 mavebøjninger. Forfør John. Tag neglelak på. Lav en FOTObog. Anything. Candy crusch!!!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s