Det gode råd skal komme fra det rigtige sted

“Aj, du skal da bare gøre sådan og sådan”… “Nu skal du bare høre hvad der virker hjemme hos os”… Det her med gode råd er altså virkelig en knivsæg af rang. Og langt de fleste gange – og sådan tror jeg faktisk det er for langt de fleste af os, ret mig hvis jeg tager fejl!! – så tror jeg vi lytter aktivt, nikker og siger tak for det gode råd. Og så bliver de nye informationer lagret på den der støvede hylde i hjernen, hvor man aldrig kan finde en skid.

Med mindre man selvfølgelig selv beder om de gode råd. For så kommer de nye informationer fint ind og ligge i den velorganiserede skuffe – hvis altså de folk man beder om råd, siger det man forventer de skal sige…

Fra flaske til næse...Det handler jo bare om at jeg i fredags ringede til vores søde sundhedsplejerske og fik det råd, som vi måske nok skulle have fået for 3-4 måneder siden, men som vi først var klar til bede om nu. “Tag nu bare den flaske fra hende”. Så klart kan det siges. Og nu, her fire dage efter, er Olga fuldstændig flaskefri. Den næste sætning der kommer her, bliver kun hvisket, for så kan det være at hende nemesis-kællingen ikke lytter…ssshhh… Det går rigtig godt, og Olga sover bedre end nogensinde. I nat sov hun hele natten i sin egen seng! Sssshhh, blev der sagt. Lad det endelig blive mellem os!..

 

 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s