Praktisk forespørgsel!?

Nu er vi langt om længe blevet færdige med den ombygning som vi startede på og talte om for godt et år siden… Det er mest manden min, der har udført og sat tid af til at hænge op og samle på ny. Så nu er pigernes værelse blevet færdigt, og der er kommet fine billeder på væggene, reoler til alle deres ting og mellem kl. 19-06 er der også nogenlunde ryddeligt… Ved siden af har vi nu fået soveværelse – i stedet for at vi havde det i lejlighedens modsatte ende. Og det er ganske simpelt fantastisk ikke at skulle rende frem og tilbage hver nat når en skulle have en sut og en anden skulle tisse… Jeg når dårligt nok at vågne når jeg bare skal ind på den anden side af væggen. Det er virkelig godt. Køkkenet forbinder lejligheden og danner centrum for det hele, og har derfor heller ikke forandret sig det store. Og vores gamle soveværelse er blevet lavet om til stue (ja, faktisk igen – for da lejligheden bare var en to-værelses var det faktisk dér stuen var.) Så nu er det virkelig småting, der mangler. Bl.a. mangler vi et bord til stuen – et slags brætspils-, drinks-, puslespils- og ekstrabord. Og så har vi pt. for mange stole – og det ville bare se pænere ud hvis de stole stod omkring et bord, og ikke bare langs væggen inde i stuen klar til en omgang bænkevarmere til et skolebal… Men eftersøgningen har nu stået på i nogle uger, og vi er ikke helt blevet enige. Men det bliver nok en omgang Lauritz eller lignende.

Og så har vi lavet en genial ting… vi har samlet pigernes tøj i nogle kasser, som passer ind i et stort reolsystem inde på deres værelse. Supernemt fordi vi ikke behøver lægge tingene så pænt i bunke, men bare kan kyle dem ned i en kasse. Eneste hurdle er, at kasserne er sorte, og ingen kan huske hvor noget er.. og derfor skal samtlige kasser hives ud når vi leder efter nattøj og strømpebukser… Ikke helt holdbart. Så jeg søger med lys og lygte efter nogle klistermærker, som børnene kan forstå betydningen af, og som kan klistres på tøjkasserne som forklaring. Altså gerne med nogle billeder af tøj (kjoler, underbukser, nattøj osv.), og også gerne i en rimelig størrelse, så det også kan ses i tusmørke. Kan I ikke hjælpe med sådan en søgning? Jeg er sgu rimelig blank på hvor jeg finder den slags!?

4 thoughts on “Praktisk forespørgsel!?

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s