Citater i stereo!

Udover at sige ‘op’ og ‘gynggang’ er vi ikke kommet så langt med sproget endnu med Olga. Hun er lidt mere den fysiske type – for nu at sige det mildt… Men i dag var der hul igennem da vi skulle synge sange – hvor hun indtil nu har dirigeret med fingrene (to pegefingre mod hinanden betyder Lille Peter Edderkop, to fingre der kravler op af armen betyder Giraffen Gumle…), sagde hun i dag Bager Bo (i hvert fald så moren forstod det…), da det var den sang hun gerne ville høre. Og jeg skal da lige love for at hun blev begejstret da jeg forstod hvad hun mente!! 🙂 

Irma på den anden side, var knap så begejstet da jeg forleden morgen forsøgte at liste ind på ungernes værelse efter noget tøj. Hun var ikke vågnet endnu, men da hun hørte mig (åbenbart ikke lige så stille som en ninja, som jeg ellers gik og troede!!), løftede hun lige hovedet og sagde tørt: ‘Mor, jeg vil gerne sove lidt i fred’… Godt så. Gad vide hvordan den sætning ville blive modtaget hvis det var mig der sagde den kl. 04 om natten…Billede

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s