Brændt barn

Jeg ligger lige her i vores seng med Olga der netop er faldet til ro. Nu har jeg siddet det meste af en time med hendes lille hånd under rindende vand på en triptrapstol, der lige kunne mases ind på vores mikro badeværelse. Den lille nysgerrige pige skulle lige være med til madlavningen, fordi storesøsteren netop havde fået lov at røre i kødsovsen… Jeg nåede at se hendes hånd lægge sig på kanten af komfuret – og med gas bliver det altså varmt som fanden – og hive den til sig igen, skrigende! Vablerne piblede frem på de små fingre, alt imens jeg forsøgte at få hendes hånd under vand. Sikke et chok – og altid noget hun hverken fik en gryde ned over sig eller brændte sig mere. Men en stor brandvabel og fire hvide plamager som nok bliver til vabler i morgen, det må være rigeligt! I stedet for mere vand med det samme, gav vi hende og Irma en skål isterninger, som hun til tider præsterede at holde med den brændte højre hånd.

Hvordan det er lykkedes os at holde irma væk fra det komfur i al den tid, aner jeg ikke, men olga har lige præcis SÅ meget nysgerrighed at hun næsten er umulig at holde tilbage. Det bliver næppe sidste gang vi er ude for noget i den her boldgade med hende.

Billedet her er fra i går, da hun forlængede sin lur ved at sidde lidt hos mig. En lille luksusstund.

20140422-190926.jpg

2 thoughts on “Brændt barn

  1. Pingback: Første forårsweekend | Mor for første gang

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s