Postkort fra Tuse Næs

Vi er på andendagen som sommerhusejere, og jeg er glad for at kunne sige, at vi ikke har fortrudt. I går blev vi modtaget af sælger og mægler, og de forrige ejere havde købt ind til det helt store kaffebord – rester som jeg lige nu sidder og mæsker mig i, tak skal i ha! Overdragelse foregik i ro og orden og næsten alle de ting, som ejerne havde skrevet på listen over emner som de ville tage med når de solgte, er ting de har besluttet at lade blive: næsten ny seng i soveværelset, et anlæg og en parasol til terrassen. Dejligt at slippe for at bruge penge på det.

I dag har vi så virkelig fået smag for husejerskab. Vi har nemlig været i Bauhaus! Shit, et kæmpe sted. Der er blevet købt badebassin, grej til grillen (som vi stadig ikke er blevet ret meget klogere på) og lidt ekstra småting til hjemmet. Her mangler næsten ingenting, så det er svært at finde på ting der skal købes – vi har ellers begge et vidt drive for at finde hullerne…

Dagen i dag er gået med helt utroligt mange timers hoppen, både med tørt tøj, badetøj og i splitter kong Hans. Jeg har fjernet et kæmpe læs siv eller elefantgræs (er ikke helt klog på forskellen), som langsomt har fået lov til at indtage en stor del af grunden. Har bl.a. fundet et par buske – og en hel del dræbersnegle – inde bag alt det kedelige høje græs. Manden har installeret brandalarmer, så vi kan nyde at sove i træhus en anelse mere trygt. Og så har vi været et smut i Holbæk, som til vores store lettelse virker til at være en rigtig god by med gågade, gode butikker og masser af liv.

Jeg har endnu ikke ligget i liggestolen udenfor, eller i gyngesofaen ovre i hjørnet af haven, og jeg har heller ikke læst i de bøger jeg har med (børnebøger tæller ikke!). Men vi er også kun lige startet…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s