Nyt arbejde og nye ord

Der er kun to måneder til at Olga bliver 2 år, og det vælter ud med ord fra hendes mund. Hun kører alvorlig papegøjestil og gentager ALT hvad vi siger. Hun har styr på hele kroppen, alt fra tæer og tissekone til pande og ører. Hun synger livligt med på alle sange. Fagter og det hele. Og så er hun fræk som bare pokker, driller og laver ballade i ét væk. Jeg undres ikke over at jeg i dag hentede hende med bule i panden: “der var en der slog hende med en kost”… Ikke okay med vold, men hun har stensikkert ikke selv været helt uskyldig…

Olga er desuden inde i en fase hvor hun ikke gider spise aftensmad. Lige meget hvad vi spiser eller hvornår vi spiser. I dag prøvede vi fx at springe alle eftermiddagssnacks over (frugt, rosiner, brød, knækbrød) og spiste aftensmad inden kl 17. Så kan det vist heller ikke gøres meget tidligere… Men der er ikke rigtig noget der fungerer – i hvert fald ikke noget stabilt. Som så meget andet minder jeg mig selv om at det er en fase, og at vi tids nok skal få en pige der både vil spise og sidde. Selv om det er frustrerende – måske især fordi jeg vægter det måltid så højt.

Nyt arbejde skrev jeg i titlen… Ja, det er mig der skal starte nyt midt i oktober. Jeg starter i Dong Energy og skal arbejde med Records management. I må ikke spørge alt for meget ind til det, men jeg satser på at være en del klogere engang i november… Jeg glæder mig helt vildt til at starte nyt, et nyt felt og nye fede kolleger – kender heldigvis et par stykker i forvejen. Jeg synes det er så spændende at starte nyt. Hårdt og fedt på samme tid. Jeg går desuden fra bil til cykel som transportmiddel, så julegaven til mig selv og min garderobe er forhåbentlig en mindre numse… 🙂

2 thoughts on “Nyt arbejde og nye ord

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s