Yndlingsvaner

Vi er lidt heldige for tiden. Jeg er havnet i den skønne position hvor jeg har lidt fri indtil jeg starter på nyt job midt i måneden. Og derfor er der rigelig tid til korte dage i institution, fridage, kaffestunder med gode venner og bare luksus alenetid til at gøre lidt hvad jeg har lyst til. Hvilket i mit univers har betydet at jeg har lavet temmelig meget mad – OG set begge sæsoner af Orange is the new black på Netflix… Jeg har også været ret praktisk, hængt lamper op og den slags. Og lært, at jeg godt kan bruge boremaskinen. Jo jo.

Og jeg prøver IKKE at have det skidt med, at mit fitnesstøj ligger i en pæn bunke med lidt støv på… Nej, jeg har ikke deltaget i en planke-challenge eller lært at løbe. Og det sundeste jeg har gjort for mig selv er, at købe en brugt juicemaskine og lige om lidt køber jeg en ny cykel, så jeg kan cykle de 13 km til arbejde – hver vej. Det eneste der reelt ærgrer mig er, at jeg ikke har genoptaget den test af chokoladebarrer, som jeg lavede under min barsel med Irma 🙂 Uuuh, good times!

Om små to uger er det slut med at slumre helt til klokken 7 (og juble over, at Olga nu kan sove så længe, selv om hun allerede vågnede klokken 5 og bad om grød…Tænk hvad en tår vand og et kram fra enten mor eller far kan gøre). Og vi skal igen op på den lidt mere effektive morgen-hest med vækkeur, læggen tøj frem om aftenen, og alt det, der kan få det hele til at glide. Faren har heldigvis stadig god tid om morgenen, og kan hygge med pigerne mens jeg ræser afsted.

En af mine andre yndlingsvaner i hverdagen er badetid med pigerne. Vi har nogle ret små badeværelser, og pigerne har et delebadekar, der lige kan være der mellem kumme og håndvask. Efter aftensmaden sørger manden for at rydde op i køkkenet mens jeg bader med pigerne. Olga vil gerne have at vi synger, så mens de får vasket sand og makrel i tomat ud af hår og ører, så synger jeg… Jeg kan huske, at jeg engang kunne adskillige tekster til både popnumre og højskolesange – men nu er repertoiret begrænset til børnesange. Gerne dem med fagter… Og selv det både er fjollet og falsk (stemmen, ikke intentionen), så kan jeg jo faktisk godt lide det. Jeg synes det er så hyggeligt, at de begge synger med (nogle med end andre, selvsagt…), og at plasker i vandet når vi laver fagter eller bare forsøger at danse siddende…

Og så er det sgu bare lidt luksus at få mere tid med disse banditter:
Skæve smil x 2

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s