Tøser på tur

Sjovt som noget, der endte med at gå fuldstændig problemfrit, kan give sved på panden og et flow af bekymringer og hvis-der-sker-dét-så-gør-jeg-sådan-og-sådan-tanker… Pigerne og jeg har været på besøg hos bedsteforældrene på Fyn i denne weekend. Med tog. Med gigantisk rygsæk, en madpakke, der kunne have mættet en halv børnehave og to ekstatiske børn, der så godt som aldrig kører med tog. Nu hvor jeg tænker over det, tror jeg faktisk aldrig Olga har siddet i et IC-tog før denne weekend… Den udvikling havde jeg godt nok ikke set komme – for fem år siden troede jeg aldrig vi skulle have bil… Nåja, man bliver klogere (og mere komfortabel…)

GodnatlæsningJeg ville nu langt hellere køre i tog end i bil i de to timer som alenevoksen med to vandaler på bagsædet. Da vi i sidste weekend var i Jylland, sad min mor på passagersædet og var PÅ i alle 3,5 time. Og det er bare begrænset hvor meget service der kan ydes når man sidder på førersædet. Ikke uden at udsætte familien og resten af trafikanterne mellem Amager og Middelfart for stor fare…

Og det var jo virkelig heller ikke noget problem, det der tog. På udrejsen var pigerne meget optaget af hele togdelen. Olga brugte ret meget krudt på at se på tog-udsigt og sige “se, mor. Se, se SEEEE!”, om praktisk talt alt. Og Irma var i skærmhimmelen, og vekslede mellem at spille Alfons Åberg på Iphone eller høre lydbøger på sin Ipad. Vi nåede endda at spille Ludo (også på Ipad), mens Olga sad og sang med på hendes yndlingsapp på min telefon (eller ‘mor fon’ som den hedder…). Der var ingen der blev sure og ingen der græd – og det er vist sådan vi kendetegner en succes herhjemme..

LegepladsenIrma styrtede i armene på bedstefar, da vi ankom på stationen, mens Olga brugte lidt tid på at være genert… Og herefter har besøget bare budt på en massiv omgang forkælelse, legepladsbesøg og ren hygge i pigernes tempo. Så er det jo ingen sag at tage på tur med pigerne mens faren holder drengerøvstur i sommerhuset. Win-win for alle.

Og apropos win-win… med fare for at blive lynchet på byens torv… jeg har netop købt mine to første julegaver… 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s