Så er dét klaret…

Kender I det: At ordne alt vasketøjet og tænke (ja, faktisk nogle juble højlydt), så er jeg endelig i bund med det, nu er dét klaret. To dage senere hober bunkerne sig op igen. Og man undres… Sådan har jeg haft det med rigtig mange ting herhjemme på det seneste. For jeg har lavet et hav af praktiske ting herhjemme – nu har jeg jo tiden. Og jeg har også følelsen af, at det er helt slut med tid til praktik lige om lidt når jeg starter på fuld tid igen. Hvilket jo er nonsens, det ved jeg godt. Men ikke desto mindre…

Så listen af de praktiske ting er fyldt med afkalkning af alt lige fra vandhander til kalkrande overalt på badeværelset, kogning af sutter, rensning af espressomaskinen, støvsuge loftet, sortere børnetøj og børnegrej og afsted til enten veninder eller mødrehjælpen, få bilen til service, hænge lamper, billeder og knager op, rippe hele vores cd-samling, rengøring og oprydning af/i stort set alle kringelkroge af hjemmet, lavet marmelade og æblesmør, rengøring og afrimning af fryser og køleskab. Og nu har jeg sikkert glemt en hel masse..

Og hver eneste gang jeg har kastet mig over noget praktisk, så har jeg bagefter haft tanken, at NU er det i hvert fald gjort. Som i, at det behøver jeg så aldrig mere tænke på… Så nu har jeg aftalt med skidtet og rodet herhjemme, at det bliver væk, når vi lige om lidt igen har 2 x fuldtid – det er vist kun fair. Så hvis nogen lige kan fortælle mig hvor jeg kan printe en kontrakt ud, så vi kan gøre den aftale bindende (stoler nemlig ikke en skid på de røvere!).

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s