Tabermor

“Mor, hvorfor kaldte manden dig for en taber?”

Nåja, det var så det spørgsmål som Irma nåede at råbe hele tre gange på cykelstien på Holmbladsgade på vej hjem… Skønt. Vi skulle et smut forbi fiskemanden efter børnehaven. Pigerne sad helt tilfredse med hver deres fedtede fiskedelle i cykelvognen mens jeg prøvede desperat at kommer over vejen i et helt stykke. Og hvor jeg var lidt for fokuseret på bilerne, missede jeg, at jeg drejede cykelvognen ret meget lige ind foran en større gruppe cyklister. Ups. Langt de fleste kunne nok godt se, at jeg var lidt presset for at komme ind på cykelstien i en fart, så de kunne overhale mig. Men én mand ringede med sin klokke og råbte ‘taber’ af mig da han overhalede. Instinktivt fik jeg sagt ‘årh, slap dog af’! Og ja, den bemærkning kom nok lidt for højt ud… Jeg kunne se, at han bremsede op nogle meter foran mig, vendte sig om og ‘HVAD sagde du?’. Altid dejligt med lidt road rage på cykelstien midt i myldretrafikken… Jeg fik sagt et eller andet med, at han skulle slappe af, og at jeg jo for fanden havde mine børn med. Og han satte igen farten op mumlende noget, som jeg (og vigtigst af alt, pigerne) ikke hørte. Det har næppe været særligt flatterende…

Tror bare det var godt, at jeg ikke fik sagt noget af alle de andre ord, der sprang frem i hovedet…

Jeg nåede dog at undre mig lidt over hvorfor det lige var taber, manden valgte… Men pga alt det cykleri frem og tilbage fra arbejde, så er jeg altså iført den praktiske regn/vindjakke, joggingbukser, sneakers og halv-svedigt hår.. aha. Taber, siger du..
Faktisk er det den store downside ved at være nødt til at skifte før og efter cykelturen. For lige pt er jeg faktisk kun pænt klædt på arbejde, herhjemme fortsætter jeg bare med at lalle omkring i hyggetøjet. Ikke ligefrem hot mama-looket, for nu at sige det lige ud…

Rooooaaarrrr hvis I ved hvad jeg mener...

Rooooaaarrrr hvis I ved hvad jeg mener…

2 thoughts on “Tabermor

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s