Dagen derpå

Det gik jo altsammen meget godt. Med den sleep over. Der var lidt knas med lidt morsavn, men ellers opførte pigerne sig fuldstændig som forventet. De sov ikke før kl 23!! Aldrig har Irma været vågen så længe. Til gengæld sov de helt til kl 07…

Efter at veninden blev hentet her til formiddag gik vi i gang med vores tøsesøndag. Begge mine piger var lidt kvæstede, for selvom Olga ikke holdt sig vågen til så sent, så var det stadig langt over hendes almindelige puttetid, da hun endelig dejsede om.

Og eftersom jeg havde lovet at være postkassetømmer og blomstervander mens mine forældre er på ferie, blev det en søndag i bil. Vi kørte altså et smut til Vestegnen og bagefter ind på Frederiksberg hvor vi hentede Irmas nye vinterjakke. Atter engang priser jeg mig lykkelig for andres fejlkøb… (En virkelig fin Me Too-jakke, der praktisk talt ikke er brugt til 150kr. Scoop!)
På det her tidspunkt var Olga faldet i søvn i bilen og hvis hendes lur skulle vare bare en smule mere end et kvarter, var vi nødt til at køre længere end bare hjem. Helt ude til enden af Amager strandpark kom vi. Og begge piger legede intenst jorden-er-giftig på den seminye legeplads derude.

Resten af dagen har vi hygget med Ramasjang og varm kakao. Og ventet på at faren skulle få fri. Og jeg var tilmed så heldig, at jeg igen har oplevet hvordan det er når børnehavebarnet har en skøn indflydelse på vuggestuebarnet… Efter bad her til aften, bryder Olga ud i sang. Melodien er Æblemand, kom indenfor. Teksten er dog ikke helt efter bogen…

“Tissemand, kom indenfor, tissemand, kom indenfor”…

Den formildende omstændighed var, at hun ikke har ord nok til at synge sangen færdig…

IMG_0024.JPG

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s