Sagde hun virkelig det??

Der er bare ting man ikke skal fortælle sine børn. Men sjovt nok skal den slags læres på den hårde måde…

Der er jo den her ting med, at jeg lige nu henter børn iført alt for stramme cykeltights. Øøøøndigt. Jeg er langsomt begyndt at affinde mig med det her look, men der er ting ved netop dette look som gerne må forblive min lille hemmelighed. Men ikke længere, takket være Irma. Tak skat.

Jeg hentede pigerne i dag sammen med Irmas veninde og hendes mor. Vi tog alle herhjem til leg og risengrød. Pigerne havde glædet sig hele dagen! På vej væk fra børnehaven, kom den skønne bemærkning, som jeg ville have ønsket ikke var blevet ytret – og slet ikke SÅ højt…

“Og min mor… Min mor har slet ikke nogen underbukser på”.

Tak…

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s