Glædelig december – og det pres det medfører..

Jeg kan allerede fastslå at december med en knap 4-årig var nemmere end den bliver med en knap 5-årig. Nu begynder sammenligningerne nemlig. Og Irma har i år ikke pakkekalender. Og hendes naziforældre har heller ikke givet hende en chokoladekalender. Og livet her, d. 1. december er allerede mørkt, koldt og dybt urimeligt!!

Hun ved jo ikke, at jeg har tænkt mig at sørge for nissesjov hver eneste freaking dag i december (I skal være med på en kigger, by the way – så hvis I allerede nu mærker frustrationer ved julehyggen, så er I hermed advaret. Jeg vil ikke høre brok senere på måneden!!). Hun ved heller ikke, at der kommer adventsgaver og nissebrev fra Nisseline (aka mormor) de resterende søndage i december. Og hun ved heller ikke hvor meget fis og ballade og julehygge og løjer og julekalendre, som december ellers kommer til at byde på.

Lige nu er hun ikke sur. Hun er skuffet.

Så ja, satser på at rammer hende hårdt i fjæset med julehumør og overraskelser. Og satser på at ryste alle skuffelserne ud af hende. Forhåbentlig inden alt for længe.

Vi har børnehavens lille vandrenisse med hjemme i dag, Egil. Og vi skal naturligvis skyde hans juleeskapader igang med et ordentligt brag… Fandme svært når det kommer som en overraskelse en mandag eftermiddag. Men okay da. Så sørme om han ikke havde tryllet pigernes badevand helt lyserødt da de skulle i bad!!! (Og jeg var megaglad for at det lille stunt ikke farvede pigerne lyserøde også, det var faktisk et sats.) Og sørme om han ikke havde lagt en Postmand Per-julekalender på hendes hovedpude lige inden hun skulle sove (hvilket bare var en misser, da pigebarnet gerne ville have en chokoladekalender, ligesom ALLE de andre børn i børnehaven…).

Lige om lidt skal nissen Egil ind og lave fletninger på Irma mens hun sover… og han skal også lave vaffeldej, så vi helt tosset, skal have vafler til morgenmad i morgen. Derudover tænker jeg, at han også skal komme sære ting i støvlerne, og generelt bare grise lidt i køkkenet, så det ser ud som om han har været på spil. Og han skal vel også have grød…

Så nu må nissen vist i gang, hvis ikke det skal gå gevaldigt ud over min nattesøvn…

Nisserødt badevand

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s