Frost og stjerneklart

Jeg ligger her under dynen og kigger op igennem skråloftets vindue. Der er frost på ruden og månen skinner ind. Pigerne sover i deres fælles seng i rummet ved siden af og morgenens nissesjov er lagt frem.

Det her december i sommerhus er skisme hyggeligt. Det tog halvanden time, så var alting varmet op. Faktisk så varmt, at vi var nødt til at lufte ud igen (selvfølgelig også hjulpet lidt på vej af, at Irma placerede fjernbetjeningen midt på brændeovnen, indtil en skøn duft at brændt plastic bredte sig i hele stuen… At hun slet ikke selv kom til skade, eller opdagede hvad hun lavede, er lidt af et under!).

Det er jo 2. søndag i advent i morgen og søde Nisseline er selvfølgelig kommet med i sommerhus. Der ligger gaver midt på stuebordet og bilen er blevet proppet med neonfarvede balloner!! Det blir en god søndag. Jeg kan bare mærke det 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s