12. og 13. i én

Efter strejke kom julefrokost… Min julefrokost altså. Derfor var det ikke noget indlæg i går – jeg var placeret på indre nørrebro i temmelig ukomfortable stiletter, bobbet hår og ret opslidset kjole blandt 450 andre Dong-medarbejdere. En meget festlig affære (forkert ord at bruge i julefrokostsammenhæng, I know…) Jeg overvejede en kort stund at trække mig ud i rygerkabinen udenfor for at poste et kort indlæg (det eneste sted til festen med ordentligt signal), men det var en flygtig tanke, som forsvandt imellem sjove samtaler, fri bar og et hoppende dansegulv.

Så da jeg listede ind i lejligheden i nat, og havde afmonteret mig alt fra stiletter til smokey eyes, blev jeg så glad da jeg så, at nissen havde været på spil i mit fravær. Og på trods af min lettere omtågede tilstand, fik jeg alligevel taget de her to billeder. Jeg smilede inde fra hovedpuden da jeg hørte en begejstret Irma opdage at der var gået lidt poltergeist i køkkenet. Men klokken var ikke engang 7 og det blev den gode far, der tog imod hendes snak og glæde.

Poltergeist-køkken

Poltergeist-køkken

For selvom jeg torsdag aften valgte at nedlægge nisseriet for en kort stund, så blev jeg alligevel lidt trist da jeg i går morges så Irmas skuffelse over at Nissen slet ikke havde lavet noget. Ked af det og skuffet. Og da jeg fremlagde min teori om, at det måske var fordi hun havde været så sur, blev hun helt stille. Og sagde ikke noget i lang tid. Jeg er glad for, at hun var så glad da der igen var fis i køkkenet her til morgen.

I morgen er det adventssøndag, hvilket er lig med brev fra Nisseline samt gaver til begge piger. Det er klart den event som især Olga er mest begejstret for. Og efter hendes 2-års fødselsdag, tror hun nu, at alle gaveudvekslinger har noget med Olgas fødselsdag at gøre. Så hvis vi lige kunne synge en sang, ville det ikke gøre noget. Og hvis vi ikke gør det, går hun selv igang 🙂

Jeg har planer om at gå i seng og vågne op som et nyt og forbedret menneske. Satser på at lysten til chips og cola er forsvundet sammen med de sorte render under øjnene (eller måske var det bare resterne fra de der smokey eyes…) En ny og forbedret søndags-udgave!! Helt bestemt.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s