Tak for grød!

Neglelak på små fingre i ly af natten – årh, det var Irma helt vild med! Hun var oppe og tisse omkring klokken 03, og da hun tændte lyset så hun de fine lilla negle. Hun var nødt til at komme ind og fortælle mig om det. Helt begejstret.

I dag har jeg været på ølbar efter arbejde med mine nærmeste kollega. God-jul-øl. Rigtig hyggeligt. Og jeg nåede lige hjem til at kysse pigerne godnat inden de døsede væk i drømmeland. De havde spist risengrød med faren til aftensmad, og pigerne havde bestemt, at Nisseline bestemt ikke skulle snydes. Der var placeret en fin lille skålfuld grød til nissen også. Tak som byder.

Og bare for det, får pigerne ikke noget dril i morgen, men en gave. Bare fordi det er tirsdag, og fordi jeg ser dem alt alt for lidt i de her dage – godt det snart er juleferie! Og også lidt fordi Barbapapa-puslespillet kaldte på mig henne i Netto…

Gave for grød

Gave for grød

2 thoughts on “Tak for grød!

  1. Ha, det kaldte også på mig, det puslespil. Men her bliver det en del af julegaven til den yngste – der er kalendergaver dagligt (på et noget lavere prisniveau end puslespillet), så de bliver begavet rigeligt i hverdagene 🙂 God idé med neglelakken – vågnede hun slet ikke? Mine unger møffer begge to mega meget, når jeg rumsterer inde på deres værelser …

  2. Hej Øglemor. Ja, størrelsesmæssigt kan jeg også tillade mig lidt mere, når der ikke er kalendergaver til hverdag. Du skal glæde dig til puslespillet – megagodt!
    Og nej, hun vågnede slet ikke da jeg lagde neglelak på. Det ville heller aldrig været gået med min den lille. Hun er også en lille møffer 🙂

    God december til dig!
    Kh M

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s