Fastelavnstip

Irmas øverste ønske til jul var en Anna-kjole (Fra Frost-filmen off course). Disneys beskedne pris var på 700kr, så det var altså et nej herfra… Nu har jeg fundet et sted hvor man kan købe dem til en helt anden pris – måske skal du leve med at et lille barn i Kina har lavet dem (der er altid et eller andet lusket ved så billig en pris!), men hvis du alligevel lyster, så smut over på aliexpress. Jeg fik kolde fødder undervejs… og valgte en ny strategi.

Prinsesser, nejtak

Prinsesser, nejtak

De her to bøger, har gjort en del arbejde i en anden retning. Hverken Olivia eller Trunte (i den første bog) gider høre mere om prinsesser. Og efter at have læst dem i nærheden af 15 gange hver, begynder alt det her med prinsesser at visne en anelse. Og da vi forleden snakkede om fastelavnkostumer, blev ting som læge og løve nævnt. Mor er tilfreds!! Tak til børnebøgerne!!

Nu skal jeg tilbage til min vigtige aften… 😉

Fredag aften

Fredag aften

8 thoughts on “Fastelavnstip

  1. Jeg må indrømme, at jeg har handlet på aliexpress, og jeg gør det gerne igen. Ikke fordi jeg på nogen måde billiger dårlige arbejdsvilkår, men fordi jeg ikke er overbevist om, at de kostumer, man kan købe fra fx BR, ikke kommer fra præcis det samme sted. Og så er man jo lige vidt, når ungerne gerne vil være castet fra Frost. Kvaliteten er glimrende, og prisen – ja, den så du jo selv …

    • Jeg giver dig faktisk ret, Øglemor. Nogle gange blir jeg bare så frustreret over den slags handel. Både den i BR, igennem Disney eller igennem noget hjemmelavet et eller andet sted. Det er så uigennemsigtigt. Jeg er ikke hellig med min shopping, og ender sikkert med en lægekittel med Made in China på… Frustrationen blev bare adresseret – måske lidt i blinde.
      Kh M

  2. Bedste strategi ever! Jeg blev så begejstret at jeg tænkte at jeg ville gøre det samme, men så kom jeg i tanke om at jeg har tre drenge, der ikke aner hvad prinsesser er.

  3. Det gode ved prinsessealderen er også, at den jo slutter 🙂 Min store pige på 7 år vil slet ikke have noget med prinsesser at gøre… Nu har hun kastet sin kærlighed på heste!!! :-/

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s