Det der kylling…

Det er ikke nogen hemmelighed at Irma alle dage har foretrukket brød og grønt frem for kød. Faktisk har alt kød bortset fra leverpostej og bacon været helt fjernet fra hendes tallerken. Hendes nysgerrighed byder hende dog at smage på tingene, men ofte er svaret: Nej tak, det kan jeg ikke lide.

I går, søndag, havde jeg god tid til at ordne aftensmaden, så aftenens kylling blev lagt i rømeren allerede før 10. At jeg så glemte at tænde for ovnen til vi kom hjem fra Zoo kl 14 er en anden sag… Den nåede stadig at blive mør og god. Og Irma fulgte med både om morgenen og ved spisetid. Der blev stillet mange spørgsmål: “Er det en fugl?”, “hvor er hovedet?”, “hvorfor kommer du citroner op i den?”… Men mens jeg var i gang med at partere den varme kylling, konstaterede hun sikkert: “Mor, jeg skal ikke have noget kylling. Jeg synes det er synd for den, at vi spiser den. Den er så sød”…

5 år, politisk og argumenterende… Tja…

Faren kom med en eller anden syrlig bemærkning om at vi også skød og spiste de søde køer. Tror snart vi må en tur på landet…

2015/01/img_0315.jpg

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s