En weekend med to søndage, tak

Vi var til fest i går. Afleverede børn på Vestegnen og tog hjem for at gøre os klar (lysten til at ryge en vi-hører-høj-musik-og-drikker-vin-cigaret holder nok aldrig op, men jeg nøjedes med at prøve 3 outfits – og selvfølgelig ende med at tage den kjole på jeg havde planlagt…Er sgu så forudsigelig…

Det var en rigtig god aften med jordbærdaquiries i spandevis og gode venner og snakke. Vi tog en taxa hjem ved to-tiden og dejsede omkuld. Og nu hvor søndagen er gået og der trods rimeligt meget skvattet-mor både blevet hentet børn, været på legeplads i høj sol, lavet pizza, læst bøger og leget med pippilegetøj. Men der er desværre også blevet talt lige rigeligt med høj stemme fordi lunten bare har været så skidekort. Så jeg ønsker mig en ekstra søndag hvor der i så fald skulle soves længe, bages kage og bygges huler. Og en masse andre hyggelige ting i børnehøjde som jeg bare ikke mestrede i dag.

Tænker at det må opvejes ved livretter på madplanen, en tur i svømmehal efter institution og ellers bare fuld opmærksomhed på de her piger af mine!

Nu er der i den grad dømt sofa – god søndag aften!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s