Regnvejr og påskesne

Vi har forsøgt udelivet i dag. Det gik dårligt. Det har stået ned i stænger og med enkelte snedryp (!!!) og hverken forældre eller børn har været specielt motiverede for udeleg. Vi forsøgte med gå-tur og medbragt kage. Men efter tre minutters fjordkig var alles fingre så forfrosne, at vi nærmest løb om kap for at komme ind i bilen igen… Nu er pigerne faldet omkuld og jeg sidder med lidt rødvin og surfer efter sjove ting til sommerhuset. 

Vi ønsker os noget mere leg i haven og overvejer enten en stor sandkasse (manden taler om højbedsagtig sag på 2×3 meter med plads til at lave landskaber) eller et slags gynge-/klatrestativ. Begge dele er ret pebrede (ikke mindst prisen på sand, jeeeeez!!) så vi forsøger med en del research og tilbudsjagt. Helt nemt er det altså ikke. Have-anbefalinger, jatak!!

Desuden ønsker vi os en slagbænk (for det skal et sommerhus da ha’!) og en ny kommode. Huset er meget IKEA-ramt ift de møbler der var her da vi overtog stedet, så vi forsøger lige så stille at gøre det mere til vores sted. 

I dag er jeg lidt indekuller-ramt og har været sur på både børn og mand – lidt langt fra den lykkefølelse jeg skrev om sidst. Måske var det snevejret der gjorde det? Jeg tænker, at jeg vist skylder alle at være en bedre mor og hustru i morgen – en aktiv beslutning må kunne gøre det??! 

Jeg har også et issue med en femårig der opfører sig som en teenager (men det er mig, der får lyst til en breezer??) og en toårig der tror hun kan blive blefri… Men det må vente til i morgen, ellers blir det slet ikke så sjovt at fortælle, som det rent faktisk har potentiale til… Skål i tirsdag!

Reklamer

2 thoughts on “Regnvejr og påskesne

  1. Hej Marie. Vi fik lavet en slagbæn på mål af en jysk tømrer og den er vi så glade for. Jeg kanlige finde hans kort frem til dig. Mht. udeleg så er og bliver trampolinen vores pigers favorit. Jeg ved ikke om I allerede har sådan en men den skulle I ihvertfald overveje. God solskinsonsdag!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s