Weekendmorgner

Så. Nu er der lige 10 minutter uden en sætning, der starter med “mooooaar”… Jeg har tændt for ramasjang og sidder nu med kaffe og slikker sol med benene oppe på sandkassen! Ro!

Pigerne og jeg er hos mine forældre på Vestegnen. Irma har ligget i arm med mormor i nat mens Olga har sovet med mig – og insisteret på at bruge min pude… Her til morgen har pigerne leget og skændtes i lige mængder. Og vi har skilt dem ad et utal af gange. Vi har plantet jordbærplanter i mormors nye højbede, fundet sten i køkkenhaven, vasket legehuset og al inventaret og pigerne har både fået is og kiks på terrassen. 

Og nu sidder jeg her… Det må vist være velfortjent. Kønt, nej ikke lige… Men dejligt, bestemt. 

  

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s