Jeg ønsker mig en rustning!!

I dag har jeg ikke haft en stor-rumskontor-venlig dag. Det har været mandag med stort M, sådan en dag hvor al teknikken på arbejdet har drillet og hvor jeg overhovedet ikke har kunne tage det. Nogle gange kan man jo bare hente den ekstra kop kaffe eller lige trække lidt luft, men i dag var der ingen modstand. Og når der så ingen vægge er, mellem dig og 50 kolleger, så bliver sådan en nedsmeltning bare til lidt af et show…

Gad vide om man kan få sådan nogle jeopardy-finale-skærme nede i it??..

Nå, i morgen møder jeg på arbejde iført et tykt lag teflon, mon ikke det kan hjælpe på modstandsdygtigheden?! Gad virkelig godt kunne pakke bare lidt af den mor-blødhed væk i arbejdstiden. For selvom jeg altid har haft følelserne uden på tøjet, er det bare gået helt amok siden jeg blev mor. Og lige nu tænker jeg to ting: de stakkels kolleger, der skal belemres med den slags udfald, og min store datter med en vis hang til drama, der døjer med en mor der stiller sig undrende op og siger: “Gad vide hvor hun har det fra?” 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s