7 børn, 9 flasker rødvin og vanvittig meget gris

Forlænget weekend holder 100%!! Vi kørte i sommerhus med hvad der lignede resten af København torsdag eftermiddag… Men bortset fra sneglefart på motorvejen var det det hele værd. To af mine ældste veninder og deres dejlige familier ankom kort tid efter os, og herpå var det halvanden døgn med snak, vin og masser af mad. 

Lørdag morgen vågnede jeg til duften af bacon. Og hele køkkenet var fyldt med børn i nattøj, voksne med morgenhår og frisk kaffe. Så er det sgu luksus at være i sommerhus!! De 7 børn (i alderen 2-7) var megagode til at lege sammen – og der var god tid til snak og bobler til de voksne. 

Lørdag morgen kørte begge familier afsted vestpå og vi nød endnu et døgn i solskin med masser af leg og hygge. Det er så fedt at have det her sted at invitere venner og familie op. Her er plads til det meste – og de fleste. Og med de justeringer vi hele tiden laver på haven og huset, blir stedet mere og mere os. Vi tager sgu derop igen i næste weekend – sneglefart på motorvej eller ej. 

  
– En weekend i børnehøjde!!

4 thoughts on “7 børn, 9 flasker rødvin og vanvittig meget gris

  1. Blev det kun til 9? Men husk incl ølpauser. Tak for selskabet. Elsker det. Og godt vi fik de børn- – næsten samtidigt!!!

  2. Lyder som et virkelig lækkert hus I har fået 🙂 Jeg kommer/har kommet en del i både Nykøbing Sj (sommerhus lige udenfor byen) og Lumsås, hvor min venindes far har hus. Skønt område. Kh. Birgitte

    • Hej Birgitte. Det ER virkelig et dejligt område! Kender ikke Lumsås – men alene navnet gør det jo til et sted der skal undersøges 🙂
      Kh M

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s