*BANG*

Jeg kører på cykel i omtrent halvanden time hver dag. Og jeg hører lydbøger. Elsker det! Det er min eneste litterære kilde, for når jeg sætter eller lægger mig med en bog om aftnen, går der som oftest mindre end 10 minutter før jeg sover. Men det bliver faktisk til en del bøger, dér på cykelstien. Og jeg har både præsteret at græde og grine midt i trafikken. 

I dag, midt i en Erling Jepsen-bog, og midt i det store lyskryds lige inden Bispebjerg Station hører jeg et højt BANG og dernæst et smæld på mit skinneben. Dækket var sprunget og havde tæsket mig på benet! (Efter jeg er kommet hjem har jeg fået det vildeste blå mærke, hvilket jo altid er skønt to dage før bare-ben-sæsonen starter…) jeg vandrer op til stationen, ringer til manden som heldigvis godt kan hente børn, og så tager jeg dagens dyreste og dummeste beslutning: Jeg prajer en taxa. Det er regnvejr og klokken er ca 15.30. Jeg kunne være gået hurtigere!!! Taxaen bevæger sig i sneglefart igennem byen og taxameteret tikker derudaf. Retfærdig fordeling? Nja…

Da vi er ved Nørreport og altså har kørt en strækning på 2-3 km betaler jeg en regning på 350kr (!!!!), hopper ud og afleverer cyklen hos en cykelsmed. Nu kan jeg så løbe op til metroen, og køre med den hjem til Amager. 

Manden er i fuld gang med en fremvisning da jeg lander hjemme. Og før vi ved af det, har vi to bud på lejligheden. Mindre end to døgn efter at have aktiveret boligannoncen! Nu skal de sidste formalia på plads, og så er den skudt afsted og vi kan komme videre. 

Jeg sidder her ved pigerne og har mest lyst til at skåle i bobler – men venter jo nok til i morgen, og nøjes med teen i dag… Skål i the 🙂

One thought on “*BANG*

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s