En tand, et hysterisk tilfælde og en komiker in spe

Den røg i børnehaven. Tanden. Og der var blod i mundvigen og derfor et uhæmmet højt skrig – længe! Den stakkels pædagog og hendes blødende ører!! Irmas hang til dramatisk skrigen er for tiden i fuld flor – og det trykker på alle mine knapper. Jeg arbejder virkelig dårligt med al den hylen og skrigen. Og fordi jeg er sådan en pyller-mor er det muligvis min egen skyld. Shit, den svier!!

Men ud røg tanden og Irma var helt utrolig stolt. Onsdag aften blev tanden nøje placeret under puden og pigen vækkede os med jubel i stemmen kl 05 “mor, far, tandfeen har lagt en barbiedukke under min pude” 🙂

Olga er til gengæld ved at lægge sin nu-lægger-jeg-mig-her-og-skriger-indtil-jeg-får-min-vilje på hylden. Og det er meget dejligt. Hun har erstattet det med at være røv charmerende og fræk – fordi sådan kan man nemlig også få sin vilje… Dertil har hun så fundet nogle små kneb til at få storesøsteren til at grine – særligt lige inden de skal sove…hun laver sjove stemmer, danser på en skør måde og falder med vilje. Spasmager!! 

   
 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s