Ufrivilligt offline og temmelig meget havearbejde

I fredags var jeg i den luksussituation at blive hentet på arbejde og derefter fragtet i sommerhus. Op til is i fryseren og høj sol. Megagodt. Manden lavede bål og vi lavede snobrød. Alt var godt. Efter pigerne var puttet fandt jeg ud af hvorfor det måske ikke var så praktisk det med at blive hentet, for på den måde fik jeg ikke gået den tur i lejligheden inden afgang, hvor man får husket alt det væsentlige. Frugten der ligger og bliver slatten på spisebordet, de sandaler som ville have været rare lørdag formiddag og opladeren til min telefon… Herhjemme er det nemlig kun mig der ikke er overgået til de nye mini-iPhone-stik. Så fra fredag aften og indtil i eftermiddag har jeg været helt offline. Rimelig mærkeligt. Men nok også ok sundt. Jeg har taget mig selv i at tænke i updates, billeder på IG og korte sjove blogindlæg… Afhængig?? Åh jo, det tror jeg nok!!

Men så fik vi jo tid til at trimme haven en anelse. Min mand er typen der er lettere farlig når han bliver udstyret med motoriseret værktøj. For pludselig skal alt væk! Vi har rømmet ét blomsterbed for at gøre plads til kæmpeterrasse (projekt som forhåbentlig bliver virkelighed i denne sommer), og nu fik manden barberet en god del af bøgehækken samt en seriøs del af et grønt bed der måske (måske ikke) mest var skvalderkål… 10 trillebører er blevet fyldt og kørt væk. Og eftersom jeg ikke har tillid til mine egne evner med monster-hækkesaksen blev jeg santas-little-helper med trillebør og rive… Og jeg tror sagtens vi kunne have taget det dobbelte uden at nogen havde bemærket det fjerneste. Der her have er altså bare så stor!! 

Pigerne hyggede sig hele formiddagen mens vi svedte i haven. Legede far-mor-børn, fangeleg og den der leg hvor man bare skriger “let it GOOOOOOO”, så højt man kan… Det er med at nyde ikke-lejlighedslivet når man kan… 

En weekend uden planer kan nu være helt dejlig i ny og næ 🙂 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s