Ugens gæst…

Det bliver ikke til meget skriveri her for tiden. Alt mit krudt går på at skrive lister og gøre klar til nedpakning. Utroligt så meget det fylder!! Jeg laver lister over hvad der skal op i sommerhuset – al vintertøjet og en god sjat af legetøjet er allerede kommet derop. Lister over hvad vi skal have med ud til mine forældre – de har været så gode at rydde to værelser til os, så pigerne kan få plads til deres egne senge og endda en legetøjsreol og vi får skabe til tøj så vi ikke skal bo i en taske. Det er virkelig dejligt at få den velkomst når vi sådan møver os ind på deres martrikel i tre måneder. Og så alle de andre lister: sommerferieplaner, vuggestue- og børnehave-afslutning, alt det der skal gøres på arbejde inden jeg pakker med i fire uger!, og så alt det hverdagsagtige med logistik og mad. Nåja, og mandens fødselsdag på søndag… Altså!! 

Jeg stikker hovedet op igen når jeg har overskud til noget sjovere end bunker og flyttekasser… 

  

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s