Bål, brandert og skrammer på næsen 

Helt træt på den der mættet-på-gode-oplevelser-og-søvnunderskuds-måden. I fredags kørte vi sydpå for at være sammen med en masse mennesker hvor vi kom og nassede lidt på deres ferietradition. Vi var blevet inviteret til at være med på den her skønne trelængede gård langt ude i en skov, et spytklat fra stranden på Nordfalster. Smukt sted og søde mennesker. Og mad og øl. Og asti. Og et hav af skønne børn som gerne ville lege. 

Pigerne har badet og gynget og grinet i ét væk. De har også været generte, er faldet og har fået plaster på – og har fået mindre vredesudbrud (vi var på Falster, ikke Fantasia…). Og nogenlunde det samme gjaldt for forældrene (Aj okay, måske ikke ligefrem generte, men ellers…)

Olga proklamerede i eftermiddag: “jeg har fået nye venner i weekenden”, og så må man jo kalde den slags weekend for en succes. 

Og jeg har ikke tænkt på flytning hele weekenden. På det lidt kedeligere forældre-barometer tæller det faktisk lige så højt. Jeg føler mig lige nu lidt heldig over at have fået forsmag på sommerferien, og lidt priviligeret over at være blevet inviteret med på sådan en dejlig tur. Hvis de vil have os, crasher vi dem sgu igen næste år.  

  

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s