Nyt på bloggen: Vind noget!

Er du taget udenlands? Har du købt en afbudrejse fordi vejret stinker? Eller er du gået offline? Se, det var jo en dårlig ide, når nu du kan vinde den her fantastiske konkurrence 🙂

Du har nu mulighed for at komme ind og se Flying Superkids! Tag familien med – der er 4 billetter til den heldige! Her kommer lidt info om konkurrencen og nederst hvad du skal gøre for at vinde:

Flying superkids

For Livol handler sundhed også om at sikre børns trivsel og velfærd, og derfor har Danmarks største vitaminbrand valgt at starte en indsamling til fordel for Børneulykkesfonden. Vi vil gerne invitere dig til at være med!

Derfor afholder Livol i samarbejde med Flying Superkids et stort velgørenhedsshow i København den 28. juli. Showet har til formål at indsamle penge til Børneulykkesfondens arbejde for danske børns sundhed. Indsamlingen går specifikt til et nyt landsdækkende projekt målrettet dagplejere, hvor der sættes fokus på motorisk udvikling hos børn i alderen 1-3 år gennem leg.

Der er de sidste par uger blevet samlet penge ind gennem en velgørenhedsauktion på Lauritz.com, hvor samarbejdspartnere over hele landet har sponsoreret produkter og oplevelser til auktionen. Og til selve showet den 28. juli vil der være tombola, bingo banko og andre aktiviteter, der har til formål at give gæsterne en god dag og sikre, at vi får samlet mest muligt ind til Børneulykkesfonden.

Bliv klogere på børns sundhed og motorik

Vi vil gerne invitere dig og din familie med ind og se showet med Flying Superkids den 28. juli. Forud for showet afholder vi en blogevent for dig og din familie, hvor Børneulykkesfonden, Livol og bObles vil gøre dig lidt klogere på børns sundhed, sikkerhed og motorik.

Om Livol og børns sundhed

Livol er hele familiens vitaminpille, og har særligt fokus på børns velfærd og trivsel. Livol er Danmarks ældste vitaminpille-brand, og er blevet produceret i Danmark siden 1959. Hos Livol tror man på, at de gode sundhedsvaner skal gå i arv i familien, og derfor lader man sig inspirere af alle Danmarks familier. Læs om 11 forskellige familier, der alle sammen har fundet deres egen måde at være familie på, på www.livol.dk

Om Børneulykkesfonden og børns sundhed

Ulykker udgør et af de største sundhedsmæssige problemer for børn. Ulykker er ikke blot den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-19 år, men også årsag til mange skadestuebesøg, konsultationer hos egen læge og sygehusindlæggelser. Hvert år kommer ca. 165.000 børn under 15 år ud for en ulykke og må en tur på skadestuen. Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter uden at gå på  kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse.

Om bObles og børns sundhed

bObles handler om fantasifuld leg, motorisk udvikling, kropsbevidsthed og glade børn med deres voksne. Vi ruller, kravler, hopper og balancerer os til en glad krop. Med en god kropsforståelse, indlærer børn bedre, de fungerer bedre i sociale sammenhænge og har en større tro på sig selv. Vi byder derfor velkommen til Tumletid med bObles multifunktionelle, kreativt stimulerende Tumlemøbler og den glade udvikling.

Showet med Flying Superkids er d. 28. juli kl. 18.30:

Showteltet, Byparken i Ørestad, F. Møllers Allé 70, 2300 København S

Du kan vinde billetter ved at lægge en kommentar herunder, og så trækker jeg en vinder fredag d. 17. juli kl. 21.

7 thoughts on “Nyt på bloggen: Vind noget!

  1. Gik i 10. Klasse med en som engang havde været Flying Superkid… Jeg har faktisk aldrig set sådan et show. Kunne være sjovt for børnene!

  2. Øj, de billetter vil jeg gerne vinde! Øglen har talt og talt og talt om, hvor gerne hun ville se showet, så jeg ville elske at overraske hende med billetter – og oven i købet med bObles-arrangement først!

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s