Én uge ned

Okay, den oversættelse går nok ikke helt på dansk, men vi er nu lige knap en uge inde i vores sommerferie. Og de sejeste mænd har bygget verdens største terrasse lige udenfor havedøren og hele vejen op langs sommerhuset. Den ligner mest af alt et superluksuriøst skibsdæk og inviterer nærmest til solstole og longdrinks! Tænk at det lykkedes! De sejeste mænd er i øvrigt min svigerfar som sammen med min mand udtænkte og gjorde en del af skelettet, herefter knoklede min overraskende handy mand og vores gode ven Dennis i flere dage! Nu skal den så bare lige olieres 3-4 gange og SÅ … Flere longdrinks 🙂

I morgen er planen at prøve nogle ruser af nede i fjorden og se om vi skulle være så heldige at fange nogle fisk eller krabber. Ja, og så lige på et baby-visit hos gode venner i Roskilde. Glæder mig til duften og synet af sådan en lille 2-3 dage gammel fis. Sommerferie holder sgu! Ohøj derude.

2 thoughts on “Én uge ned

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s