Ferie-motion??

Da jeg var cirka midt i min graviditet med Olga, og Irma var to et halvt, var vi 14 dage i Italien. Her mødte vi nogle skønne mennesker, som vi heldigvis stadig holder kontakten med. Jeg var ret imponeret over da hun fortalte om sit morgenritual med et temmelig intenst set af øvelser. “Så er der bedre plads til al skinken og hvidvinen”, som hun sagde. På det tidspunkt vejede jeg allerede næsten 20 kilo mere end hvad godt var, og var rimelig let at imponere. Men stadig synes jeg det er en sej rygrad at have!! Hvor får man sådan en?? En anden veninde har fortalt mig om hende og mandens crossfit-udfordringer: “så tager vi lige ned til vandet og skiftes indtil vi begge har lavet 100 burpees”. Megacool!! Og så har jeg slet ikke nævnt alle dem jeg kender der løber måsen af rundt i sommerlandet. 

Nu er vi en uge inde i ferien og jeg mangler seriøst mine 150km på cykel. Men det er ligesom om at det er en regel, at turen til Brugsen skal foregå i bil heroppe, selvom der kun er 5 km. Og når jeg som i aften tager mig sammen og tager 1000 hop i sjippetorvet, så slukker jeg tørsten i en kirsebærøl og sluger de sidste skittles i skålen… 

Har du nogle gode tips til at få sjov motion ind i ferien??

4 thoughts on “Ferie-motion??

  1. Jeg tager løbesko og træningstøj med, når vi er i sommerhus eller hos familie. Så sørger jeg for at komme ud og løbe og lave øvelser 2-3 gange om ugen. Det giver en pause fra familie-halløjet og får motion samtidigt. Det kræver dog lidt rygrad 😀

    • Ikke har lidt rygrad, Mette! Shit, du er sej. Jeg har dog fundet ud af at jeg er vild med at slå græs – ikke lige så intenst som en løbetur, men det hjælper da… og så holder jeg pause et par timer fra familien 😉

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s