Spørgsmål!!

And so it begins…

“Mor, hvor stor er den her planet vi bor på egentlig?” “Og hvis den er rund, hvordan står vi så på jorden?” … “Kan man mærke det der …tyngde… Hvad var det nu det hed?”, “Hvordan kan man flyve til månen?”, “hvad flyver man i?”, “Kan jeg også blive astronaut?”. “Hvor lang tid skal jeg gå i skole hvis jeg både skal være dyrlæge og astronaut?”

“Mor, jeg elsker at gå i skole”. Godt min skat, vi tager sgu en uge mere. 

2 thoughts on “Spørgsmål!!

  1. Fantastiske spørgsmål, med den nysgerrighed og begejstring skal det nok gå 😀 Min 5-årige dreng spurgte mig den anden dag “Mor, hvilken årstid var det, da jorden blev skabt?” Der blev jeg ham lidt svar skyldig!!! Sjovere var det dog, da hans søster med fryd i stemmen, forklarede ham hvordan babyerne kommer ind i mors mave! Det svar synes han alligevel var for væmmeligt 😂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s