Den der storebror…

“Mor, hvad er det?” Vi sidder og læser bog i sofaen og Olga – en anelse ufokuseret – prikker til mig. Jeg svarer noget om den kjole jeg har på, men hun spørger igen, og igen. Jeg stopper med at læse og kigger på hende. Hun siger “det der, [en skarp finger bliver plantet solidt i dellen], hvorfor har du sådan en tyk mave, mor?” Inden jeg når at svare (læs: forsvare mig selv) spørger hun videre: “har du en baby inde i maven? Er det en storebror?”

  
Behøver jeg sige hvor meget manden grinede ovre fra den anden ende af sommerhuset? Og behøver jeg fortælle hvor mange gange jeg er blevet spurgt siden, af henholdsvis børn (ja! Flertal) og mand?..

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s