Overgange

De her overgange mellem nogle modningstrin… Det er da det mest pisseirriterende!! Olga sover stadig til middag i børnehaven, men er nok i virkeligheden ved at være stor nok til at lægge luren på hylden. Vi har aftalt med kontaktpædagogen at starte nedtrapning i næste uge, så vi forsøger med 3 dage med lur/2 dage uden. Et par uger efter: modsat fortegn. Og om en måned til halvanden er vi forhåbentlig færdig med den systematiske lur og kan nøjes med 20 minutter på sofaen i ny og næ. Men lige nu. I omstillingsfase og boen hos mormor og morfar hvor vi har besluttet at lave så få ændringer for pigerne som muligt, og derfor sidder ved pigernes side indtil de sover tungt. Den aftale blev lavet før det tog halvanden time for den yngste at falde i søvn…. Og det hjælper ikke at råbe “SOOOOOOV NUU!!!” Husk det nu, Marie!! 

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s