Skal vi ikke snart til valg igen?

Alt imens jeg i min lille hverdagsbobbel kun taler om logistik, transport, indretning af kommende hjem og en flytning rundt om hjørnet, synes jeg, at den omkringliggende verden er en, som jeg snart ikke kan genkende mere. Eller snarere, ikke vil. 

Jeg synes bare det hele bliver værre og værre. Forholdene for børnefamilier, de selvstændige på barsel, de fødende, børnene i skoler og institutioner, dem på dagpenge, udenlandske håndværkere i Danmark, de syge og svage. Og mange mange flere. Alt bliver forringet, gode tiltag blir rullet tilbage og nye stramninger blir lagt frem. Og for hvad? For at vi kan have et samfund hvor alle står sig selv nærmest og hvor os der i forvejen har rigeligt, skal have mere i lommerne? 

Jeg synes det er usmageligt og helt igennem forfærdeligt at landet ser sådan her ud i dag – med udsigten til det der er værre. Hurra! 

Jeg blir nødt til at gøre mig SÅ umage for at være sikker på, at mine piger vokser op og stadig holder med Robin Hood, og ikke Prince John. Jeg ved ikke om et valg er nok (som overskriften indbyder til), men et oprør så? På barrikaderne? Det må da være bedre end den apati, der rammer mig igen og igen når jeg læser avis eller hører radio. 

Jeg sidder og lytter til mine børns tunge åndedrag, mens jeg skriver det her. De er lykkeligt uvidende om de rammer der konstant bliver dårligere. Og jeg har ikke lyst til at fortælle dem det. Vil du??

2 thoughts on “Skal vi ikke snart til valg igen?

  1. Ja, man jo undre sig over hvordan det kan komme så vidt med den manglende solidaritet og forståelse for at velfærdssamfundet er tilkæmpet. vi har jo de politikere vi har valgt desværre.

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s