Årets sidste havearbejde

Mens grunden omkring vores hus derhjemme er fyldt med mudder og nye hækkeskud, rullegræs og småtræer, er det fuldstændig fantastisk at tage et døgn i sommerhus hvor alting ser lidt mere færdigt ud. Og føles meget hjemligt. Derhjemme venter byggerod og noget nær verdens største rengøring efter opsætning af gipsvægge og jeg orker ærligt talt ikke at tænke på det.

Så nu hvor vi har fået varmen, og mens manden var uhyre huslig (både taget trampolinen ned og renset tagrender!!), har pigerne og jeg været i haven med nye skovle fra Nelson Garden og plantet hvidløg. To fine rækker. Jeg synes det er tophyggeligt at lære pigerne om plantning og havebrug (ca 2 minutter efter jeg selv har lært det…), og jeg glæder mig til at vise dem de fine grønne skud der forhåbentlig kommer op i løbet af foråret, og fortælle dem, at det er deres værk. Jeg er også lidt spændt på om jeg kan smage forskel på de forskellige sorter – anede ikke der var så mange forskellige slags!!

   
 
God weekend derude. Nu er det vist ved at være tid til klatkager og kaffe 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s