Nisseløjer – runde 2

Jeg må med skam melde at jeg ikke er så dedikeret til Nisseline og nisseløjerne som jeg burde være. Og slet ikke på niveau med Irmas forventninger, når hun om morgenen sniger sig ned af trappen, i et lille håb om at fange Nisseline på spil… 

Tirsdag morgen var faren alene med pigerne og havde sat alle stolene på bordet. Pigerne blev begge pænt overraskede. Onsdag morgen stod der to chokoladekalendere på reolen til dem. Og fordi det var d 2., måtte de tage to stykker – og på den måde fik vi reddet at de ikke fik den på d 1.december… I går havde Nisseline pyntet op med nisser og julepynt (og havde i samme ombæring slæbt en masse værktøj og andet godt ud i skuret… Sjovt, som byggerodet pludselig blev meget synligt da der skulle stå nisser lige ved siden af…)

Og i morges havde nisserne hentet kælken ind, kastet kokosmel på gulvet og givet hinanden kælketure rundt i stueetagen. Begge pigerne synes det var ret sjovt, men “mor, vi skal vist lige rydde op efter nisserne”. På Olgas opfordring måtte jeg finde kosten frem og feje kokos op.  

2 thoughts on “Nisseløjer – runde 2

  1. Jeg synes nu, at du er meget dedikeret nisseløje-agent 🙂 Hos os har ældstebarnet fødselsdag d. 8/12, så der starter julen ikke før der – til gengæld holder vi et hav af fødselsdage med balloner og flag…. Det er fantastisk at puste balloner op, når man har været til julefrokost dagen før! You know the drill med decemberfødselsdage 🙂

    • Hej Mette – for det første: Tillykke med ældsten! Håber I får en god dag. Og lad så juleriet begynde hjemme hos jer også 🙂 Jeg tror jeg vil prøve det med ballonerne på lørdag, dagen efter julefrokost…
      KH Marie

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s