Stolt ind til benet

“Hun er faldet godt til, hun er næsten ikke genert mere”, “hun er god til at høre efter og række hånden op”, “hun er en god kammerat, og der er altid plads til en mere i hendes legegruppe”, “hun låner blyanter ud til dem der ikke har nogle med”, “hun melder sig tit til at være den første der skal prøve noget nyt”.

Gik den første skole-hjem-samtale godt? Jotak. Jeg rødmede nærmest af stolthed på vej ud af lokalet. Og fortalte naturligvis den store pige – der på magisk vis pludselig var vokset 10 centimeter i de 30 minutter jeg havde været væk – hvor stolt jeg er af hende.

Da hun en halv time senere råbte af mig fordi gaflen havde en forkert farve, messede jeg lige lærernes kommentarer i mit hoved, og pludselig var det hele lidt rarere at være til.

giphy

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s