Vinterferie er fu…ng fantastisk!

Mens langt de fleste er tilbage efter vinterferie i dag, har Albertslund besluttet at være en af de få hovedstadskommuner med forsinket ferie. Det gør ikke mig noget. I sidste uge havde jeg mulighed for at rydde op på arbejde, indbakken blev ryddet, jeg fik hjulpet lidt rundt omkring, fjernet nogle bunker. Og mens andre er mødt tilbage i dag, har jeg sat min out-of-office til, og har ikke tænkt mig at læse en eneste arbejdsrelateret mail før mandag morgen (eller søndag aften, who am i kidding). 

Vi drog i sommerhus i går, pigerne og jeg. Tændte op, spiste frokost, legede i haven, fjernede oceaner af blade fra bedene og hentede manden der omsider fik fri fra sin søndagsvagt. Og i dag har vi bare tullet. Nydt solen, fjernet flere blade, gjort urtehaven klar til foråret, løbet (wuhu, har man hørt mage?!), læst bøger og spist verdens bedste pizza fra mandens hånd. Og bortset fra at have ømme ben, sidde i en brændeovnsvarm stue og drikke the har jeg ovenikøbet drukket mig halvsnalret med manden. På en mandag!! Jeg ved det er skidetarveligt overfor jer der netop er kommet tilbage på arbejde. Håber i har nydt det lige så meget som jeg gør nu. I morgen sender vi manden på arbejde igen mens pigerne og jeg tager på nogle dages familiebesøg. Glædelig mandag fra en med begge benene oppe 🙂

2 thoughts on “Vinterferie er fu…ng fantastisk!

  1. Ishøj, hvor mine unger går i skole, har også ferie i uge 8, så nu sidder jeg og glæder mig (eller noget) til opstart igen i morgen. Håber I har haft en dejlig uge. Kh. Birgitte

    • Tak Birgitte. Ja, jeg lærer vist aldrig at forstå vinterferie-logikken fra kommune til kommune. Men dejligt var det. Håber også i nød det hos jer – med ski og alt 🙂

Kommenter:

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s